vart köper jag dessa borstar?

Hem Forum Diskussioner – Skor vart köper jag dessa borstar?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #31235
  Risac
  Deltagare

  Läser igenom alla inlägg för nybörjare för tillfället.

  Vart can jag hitta borstarna i följande bild: http://www.shoegazing.se/wp-content/uploads/2013/01/DSC_1164-2.jpg
  Inlägg: http://www.shoegazing.se/2013/01/21/skovard-den-kompletta-guiden/

  Det är specifikt ”liten påstrykartagelborste” som jag inte kan hitta.
  De andra borstarna har jag hittat i olika märken på nätet till varierande priser (89kr – 499kr), spelar det roll vilket märke det är eller är det bra så länge den är gjord av hästtagel?

  #31236
  Risac
  Deltagare

  En inköpslista hade kanske varit bra för dessa guider – shoegazing kan då med fördel använda affiliate länkar för att få in lite extra kosing. (inget som jag hade stört mig på iaf)

  #31237
  Nicholas
  Deltagare

  Risac,
  Jag skall inte tala för Jesper, men är av uppfattningen att han historiskt vill hålla Shoegazing så obundet objektiv som möjligt.

  Avseende påstrykningsborste så är jag övertygad om att valfri lokal skomakare med största sannolikhet håller med borstarna du frågar om. Annars enligt Skolyx nedan, Herrstil etcetera. Hade inte oroat mig alltför mycket kring märke/tillverkare i detta skede, i synnerhet inte när det kommer till påstrykningsborste.

  https://www.skolyx.se/sv/21-pafoeringsborstar

  Fortsätt med intresset!

  Vänligen
  Nicholas

  #31252

  Risac: Kul du hittat hit! Som Nicholas säger så försöker jag medvetet hålla bloggen objektiv och oberoende, därför har jag som uttalad policy att bara använda annonsbanners (som tydligt visar är annons och vem som är avsändare) samt att jag tar emot skor för recensioner (i de fall jag bedömer det finns intresse med recension). Jag får mycket förfrågningar om olika varianter av affiliate-grejer, men tackar alltid nej med anledning av ovanstående. Det är möjligt att jag skulle kunna tjäna en del pengar på det, men väljer bort det iaf i nuläget (om det skulle ändras kommer jag vara tydlig med att det är så).

  facebook.com/shoegazingblog Instagram: Shoegazingblog

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Stäng
Hoppa till verktygsfältet