RM Williams lädersprickor

Hem Forum Diskussioner – Skor RM Williams lädersprickor

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #36171
  Peder Stahl
  Deltagare

  Hej!
  Jag är lite hobbyskomakare och köper en del använda kvalitetsskor för att försöka göra iordning dem. Jag upplever dock att efter att kollat på ganska många bilder av begagnade RM Williams och köpt ett antal par, att de ofta spricker i lädret längst med gångvecken. Någon mer som har erfaret detta?

  Upplever det sällan eller väldigt sällan för andra märken. Vore intressant att höra era andra erfarenheter och tankar kring detta?

  Mvh, PEDER

  #36200

  Jag skulle spontant gissa att det främst beror på att RM Williams används av gemene man i väldigt hög utsträckning, folk som inte bryr sig ett skvatt om skovård och som har skorna på sig dag ut och dag in.

  facebook.com/shoegazingblog Instagram: Shoegazingblog

  #36244
  Peder Stahl
  Deltagare

  Ligger kanske något i det + använder dem ofta som vinterskor med mycket salt och snö som torkar ur lädret. Antar att de är gjorda för mer australiskt klimat?
  Men förvånar mig ändå, upplever inte att jag ser detta i närheten av så ofta på t.ex ett par begagnade Loake Chelsea som också ofta används som vinterskor.

  #36316

  Precis, saltet spelar säkerligen in. Att Loake chelseas används på vintern är en sak, men gemene Loake-ägare har mer koll än gemene RM Williams-ägare, om man generaliserar.

  facebook.com/shoegazingblog Instagram: Shoegazingblog

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Stäng
Hoppa till verktygsfältet