Oxfords med högre bakkappa

Hem Forum Diskussioner – Skor Oxfords med högre bakkappa

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #37652
  Klas Henriksson
  Deltagare

  Hallå! Ny på forumet, hittade ingen riktigt matchande tråd så prövar med en ny.

  Jag har alltid haft komplicerade fötter, i princip bredare än långa. Alltid mellan två storlekar, slår aldrig fel. Fotvalv där jag kan trycka in en tennisboll. Idag skulle jag köpa ett par nya svarta oxfords och hade kollat in ett par Crocketts Connaught. Gillar C&J, känns prisvärda och andra modeller har passat mig bra, nu när det var ett par lågskor insåg jag dock en stor begränsning: de är för låga! Alla modeller har en för låg bakkappa vilket gör att de slutar ofördelaktigt på hälen och inte riktigt sitter ordentligt.

  Nu till frågan: Är de fler som har detta problem? Finns det märken som generellt har lite högre bakkappa (och då i synnerhet när det kommer till oxfords)? Verkar inte vara något mått som går att hitta på skotillverkares hemsidor. Är på jakt efter en klassiskt svart capped toe-modell.

  Allt Gott!

  #37654

  Låter komplicerat.. Ganska ovanligt att hälkappor generellt är för låga, känns mer som att det är formen som kan vara problemet, men ja svårt säga. Kan så klart variera lite, vet ex att G&G är ganska höga både bak och framför allt på utsidan (vilket gör att jag kan inte kan ha deras RTW då går i min ankelknöl på utsidan).

  facebook.com/shoegazingblog Instagram: Shoegazingblog

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Stäng
Hoppa till verktygsfältet