Nyckelringar

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #29673
  Anders Eriksson
  Deltagare

  Har sett att användandet av designade nyckelringar har växt. Har någon några tankar kring detta? Personligen tycker jag att det kan vara elegant att ha en designad läderdetalj på nyckelringen, men det kan också lätt gå överstyr.

  #29675

  Jag håller med om att det är en balansgång med detta. Dock tror jag att det är mycket elegantare än många andra nyckelringar och blev själv sugen på att köpa en.
  Man kan nog köpa sådana lite var stans. Jag hittade efter en liten googling denna sida: http://www.keyringsbyseth.com som verkar göra precis sådana nyckelringar du pratar om. Vad tror ni om det här märket? Jag har inte så mycket erfarenhet det.

  #29676
  Anders Eriksson
  Deltagare

  Tack för tipset. Tittade in på hemsidan, produkterna var faktiskt väldigt cleana. Klickade hem en nyckelring, återkommer med bedömning då jag fått hem den!

  #29762
  Anders Eriksson
  Deltagare

  Har fått hem en nyckelring nu, och skriver här en bedömning som utlovat:

  – Snygg. Valde produkten ”Caroline”. Det är en läderrem med två nitar och en krok man kan fästa nycklar, nyckelringar osv i. Väldigt snygg i naturläder.
  – Det var enkelt att beställa, man betalade via pay pal. Hittade även en rabattkod som fungerade ”20ofall”. Tips är att prova om ni ska klicka hem en!
  – Leverans var gratis och gick som man kan förvänta sig på några arbetsdagar.

  Allt som allt är jag nöjd med köpet.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Stäng
Hoppa till verktygsfältet