Hur casual kan ett par oxford bli?

Hem Forum Diskussioner – Skor Hur casual kan ett par oxford bli?

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #36204
  Anonym
  Inaktiv

  Jag har precis beställt ett par Loake Hanover, i färgen smoked teak. Men jag börjar bli lite osäker på om de är lite för formella för min klädstil.
  Så vad tycker ni, kan man ha dessa till ett par jeans och en finare stickad tröja? Eller chinos och tröja? Eller bör jag välja en annan skomodell?

  #36205
  Patrik Gungner
  Deltagare

  Min personliga åsikt är att du kan ha dessa sjukt snygga skor till det mesta 🙂 så länge kläderna är hela och rena tycker jag det är ok! Men tycker ändå du ska gå efter vad du själv känner. 🙂

  #36206
  Anonym
  Inaktiv

  Jag vill verkligen att det ska funka. Jag tycker ju också att de är riktigt snygga. Många verkar ju anse att ett par oxford med Cap toe är till för ganska dressade utstyrslar. Jag får helt enkelt känna efter ordentligt när de kommer hem.

  #36207
  Erik Haglund
  Deltagare

  Pontus, det funkar makalöst bra med släta oxfords även till ledigare klädsel om du frågar mig. ?

  ************************************************************
  Instagram: shoelund

  #36214

  Definitivt! Jag har ofta mörkbruna plain cap toe oxfords till jeans. Ibland till och med svarta diton, även om inte lika ofta.

  facebook.com/shoegazingblog Instagram: Shoegazingblog

  #36218
  Anonym
  Inaktiv

  De satt inte riktigt hundra, så det fick bli en retur. Men de va jäkligt snygga. Dock så jag kände jag mig för snoffsig i dem. Det måste vara något fel på mig ?.
  Ingen som har något tips på vart man kan få tag i ett par Loake perth brown suede. Tycker de är så jäkla snygga, men de verkar inte finnas att köpa längre.

  #36231
  Patrik Gungner
  Deltagare

  Bäckmanns har men i storlek UK11.
  Annars är dessa rätt lika förutom att de är billigare och snyggare :)https://www.skolyx.se/sv/hem/571-skolyx-plain-toe-derby-i-brun-mocka.html

  #36232
  Anonym
  Inaktiv

  Oj bra tips Patrik, den va ju jäkligt snygg. Helt klart bättre är Loakes 771. Fast alternativ 1 är nog fortfarande perth med sin läckra lädersula, synd att man inte är i närheten av strl 11. Skolyx ligger väldigt bra till om jag inte lyckas komma över ett par Perth.

  • Det här svaret redigerades för 1 år, 4 månader sedan av .
Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Stäng
Hoppa till verktygsfältet