Fred & Matt, håller de bra?

Hem Forum Diskussioner – Skor Fred & Matt, håller de bra?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #31542
  JoeBerg
  Deltagare

  Hej,

  Nu när snön (slasken?) ha kommit och lågskorna börja få jobb för att hänga med tänkte jag att man kanske skulle investera i ett par nya galoscher och kollade in Fred & Matt. Vet att det skrevs en artikel för några år sedan men hållbarheten var ett frågetäcken. Så undrar helt enkelt om någon har erfarenhet hur de håller efter något år eller så? Eller om någon annan har bra/dålig erfarenhet av dem?

  #31548

  Antar att det är min recension du syftar på. Jag har använt dem regelbundet sedan dess (inte jätteofta dock, men kanske ett par gånger i månaden eller så) och än så länge inga tecken på att de är på väg gå sönder. Känns snarare som att de håller bättre än vanliga gummigaloscher. Så ja, jag är fortsatt nöjd med mina.

  facebook.com/shoegazingblog Instagram: Shoegazingblog

  #31633
  Lars Persson
  Deltagare

  Det tror jag absolut! Vet att en kompis till mig köpte ett par Fred & Matt skor och han var riktigt nöjd. Bara du inte går i meterhög snö hela dagarna borde du klara dig fint!

  • Det här svaret redigerades för 2 år, 6 månader sedan av Lars Persson.
  #31718
  Halmstad
  Deltagare

  Jag är nöjd med mina par som jag använder två till sex ggr i månaden under vintern, ungefär. I början innan jag lärt mig tekniken att ta på dem, drog jag sönder den där flärpen baktill så jag fick lämna in dem på reparation. Men det var helt mitt eget fel. Något läckage har jag inte märkt av, tack vare den tjocka sulan.

  Bästa tekniken att ta på dem är enligt mig: Stå på höger ben och trä på vänstergaloschen med höger hand. Skjut in foten ordentligt genom att dra på galoschen med handen så långt det går. Lirka sedan ned klacken och se till att klacken kommer ned ordentligt i galoschen. Det kan vara lite trångt med vissa modeller just runt klacken. Eftersom galoschen inte har ett elastiskt textil får man vara försiktigt så man inte drar sönder något.

  Galoscher är helt nödvändigt snöslask i städer pga saltet. Var extra uppmärksam vid töväder efter rikligt med snö då saltblandat slask kan nu upp över ovanlädret. Det finns inga läderskor jag skulle riskera i sådant väder. Hellre går jag in gummistövlar.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
Stäng
Hoppa till verktygsfältet