Stefano Bemer handrandsydda skor

Det verkar som om fler och fler företag går ut hårt med reor under Black Friday, och lugnar ner sig under reaperioden nu efter jul, som traditionellt sett har varit en mycket större grej, särskilt här i Sverige. Det är märkbart nu känns det som, vilket på ett sätt är en bra sak som visar att pandemin på sätt och vis har lugnat ner sig en aning åtminstone för företag som säljer skor. Och det pågår fortfarande en hel del bra reor, några av dem är listade här.

 

Edward Green

Edward Green winter sale 2022

Det brittiska premiummärket Edward Green har en rätt fin rea. Ganska många modeller, även om de flesta bara har några få storlekar kvar. Men om du har tur kan du sno åt dig ett par Edward Greens till 20-40 % rabatt på ordinarie priset, vilket inte är så vanligt.

 

Cavour

Cavour winter sale 2022

Den norska herrmodebutiken Cavour tycks öka sitt utbud år för år, och det verkar ofta betyda att försäljningen också blir större och större. Den här omgången har de förutom några mdoeller från sitt eget märke av spansktillverkade Goodyear-randsydda skor även några grejer från Bontoni och Saint Crispin’s, och många modeller från Stefano Bemer på rea, allt med 30 % rabatt. Observera att alla inte är listade i rea-avdelningen av någon anledning, om du tittar under den vanliga skokategorin finns det fler modeller med rabatt.

 

Crockett & Jones

Crockett & Jones winter sale 2022

Nu när Crockett & Jones har en egen nätbutik verkar det som att vi regelbundet kommer att bli bortskämda med rea här, vilket förstås är en trevlig sak för alla som gillar deras skor. Upp till 25 % rabatt på en massa grejer, kanske inte deras mest populära modeller, men ändå tillräckligt för att de flesta ska kunna hitta något som faller dem i smaken.

 

Shoepassion

Shoepassion winter sale 2022

Det tyska märket Shoepassion säljer spansktillverkade Goodyear-randsydda skor, och på deras nyligen uppdaterade hemsida har de ett gäng av dessa skodon på rea. Det är upp till 40% rabatt på mycket, men sedan med koden SPWSS10 får man ytterligare 10% rabatt. Massor av modeller ingår i försäljningen, och många med många storlekar kvar också.

 

Pockets

Pockets winter sale 2022

Det är inte bara på C&J:s egen sajt man kan hitta deras skor på rea, på den brittiska butiken Pockets har man också ett gäng modeller rabatterade, och även om det inte är med mer än 15 %, så är det här många av deras vanligaste mest populära modeller. Bra läge att slå till om du har funderat på någon av dem.

 

Garmentory

Garmentory winter sale 2022

Den amerikanska nätbutiken Garmentory är en slags marknadsplats som samlar en massa butiker på ett och samma ställe, vilket i sin tur innebär att en massa butiker har rea på ett och samma ställe. Tar lite mer tid att leta runt, men du kan hitta bra rabatter på skor från bland annat Red Wing, Viberg, Wolverine, Grenson och många fler.

 

Andra tips på bra pågående reor är varmt välkomna, dela med dig av dem i kommentarsfältet.