Den största listan på Black Friday-reor någonsin på den här bloggen, med mängder av riktigt bra reor på klassiska skor. Kika igenom den och hitta ditt bästa fynd.

 

Sons of Henrey

Sons of Henrey är ett belgiskt märke med spansktillverkade skor, ett gäng riktigt fina make-ups ingår i deras aktuella rea, allt med 30% rabatt. Mina personliga favoriter är deras version av Edward Greens Galway boot, som är riktigt snygga, till exempel den i mörkbrun Utah grain som finns i många storlekar fortfarande.

 

Gaziano & Girling

Det berömda brittiska premiummärket Gaziano & Girling hedrar Black Friday med en ordentlig rea. Alla skor i lager är rabatterade med 25%, detta kommer automatiskt att dras av i kassan. Detta kommer att fortsätta gälla fram till Cyber Monday.

 

Carlos Santos

Den portugisiska fabriken Carlos Santos har nyligen uppdaterat sin hemsida till en mycket modernare och mer välfungerande sådan, och de har en ganska stor rea nu på många olika typer av skor, allt från sneakers till fina Goodyear randsydda modeller. Definitivt värt att kolla in.

 

Arterton

Arterton är en ny Londonbaserad sbutik som är den första europeiska återförsäljaren av det kinesiska märket Yearn Shoemaker, med fina handrandsydda skor. Med koden SFARTERTON kan man få dem med 20% rabatt, och dessa skor för 3 500 kronor är verkligen ett bra pris.

 

Meermin

Spanska märket Meermin med prisvärda kinesiskt tillverkade skor har gått från att i princip aldrig ha haft reor till att göra det ganska regelbundet. Detta gäller även denna reaperiod, där de har upp till 40 % rabatt på ett gäng modeller, även om de flesta ligger på 30 % rabatt.

 

Caulaincourt

Nu kan du få fransk flärd från Caulaincourt till ett lägre pris än vanligt, åtminstone för en del av deras grejer. Upp till halva ordinarie priset ges på ett urval av modeller, både randsydda, durksydda och sneakers del av rean.

 

Myrqvist

Myrqvist är ett svenskt märke som tillverkar sina Goodyear-randsydda skor i Portugal. De har en hel del modeller på rea nu, upp till 40% rabatt, vilket gör dem riktigt prisvärda.

 

Cobbler Union

Det amerikanska märket som ständigt växer på sin hemmamarknad, med skor tillverkade i Spanien. Cobbler Union har massor av modeller med på sin rea, med upp till 60 % rabatt på vissa skor, så det finns goda chanser att göra ett bra fynd här.

 

Skolyx

På det företag jag arbetar för har vi en hel del bra grejer som ingår i vår enda årliga rea, rabatterade randsyddamodeller från vårt egna Skolyx-märke och Yanko, också riktigt schyssta sneakers, samt en hel del subs och andra udda saker som finns tillgängliga med 30-50 % rabatt på det ordinarie priset.

 

Pediwear

Den brittiska webbshopen Pediwear har 20% rabatt på en stor del av det enorma utbudet av skor som de erbjuder, och 30 % rabatt på vissa av dem. Gör ett fynd på skor från till exempel Carmina, Tricker’s, Barker, Heschung, Berwick, Carlos Santos och många fler.

 

Allen Edmonds

Den amerikanska jätten Allen Edmonds har en stor rea i år, vilket i princip innebär att det är 25% rabatt på allt på hela sajten. Enda undantaget som jag har hittat är deras Shell cordovan-modeller.

 

Andrés Sendra

Ännu ett spanskt märke som har en gedigen rea på sin egen hemsida, med 25% rabatt på allt. Speciellt Andrés Sendras kängor är verkligen värda att ta en titt på, eftersom de flesta kostar lika mycket som deras lågskor, vilket inte är standard.

 

Som alltid, rekommendera gärna andra bra pågående reor i kommentarsfältet nedan.