Vid den senaste London Super Trunk Showen i London 2019 hölls de första världsmästerskapen i skopatinering, där tre deltagare skulle måla ett par skor i crust-läder under dagen. Dessa här är de vinnande skorna från då, läckerheter målade av Stephan Villette, ”the grand old man” inom skopatina som har varit i branschen i nästan tre decennier.

 

Som ni säkert vet har London supertrunken som skulle ha ägt rum våren 2020 skjutits upp tre gånger, och planen är nu att den ska äga rum lördagen den 9 oktober (läs mer här). Vi hoppas verkligen att vi inte behöver skjuta upp det ännu mer, slutgiltigt beslut kommer att fattas efter sommaren. Ser verkligen fram emot ytterligare en trio av VM-tävlingar, med skopatinering, skoputsning och skotillverkning, där lysande resultat som ovan kommer att presenteras.