Som de flesta läsare säkert vet vid det här laget jobbar jag på sko- och skovårdsåterförsäljaren Skolyx, och en av våra mest populära skomodeller på sistone är de Belgian loafers från Yanko som vi introducerade förra året. I samband med en påfyllning av alla modeller vi säljer hade vi en snabb fotosession igår, där bilden ovan är från. Det är något angenämt med ett gäng skor som ligger slumpmässigt utplacerade på ett golv.

 

De Belgian loafers som ses här är i de flesta fall ofodrade i reverse kudu-mocka, eller mjukt fodrat hjortskinn, durksydda med tunna rätt slitstarka gummisulor. Loafers i allmänhet har varit mycket eftertraktade de senaste åren, så det är ingen överraskning att den här typen av ännu lättare loafers också är en hit. Fungerar även med de mer casual kläderna som stärker sin ställning inom menswear-sfären.