Det brittiska premiummärket Gaziano & Girling har precis startat en rea på modeller som de kommer att sluta sälja, och det är stora prissänkningar vi pratar om. 45% rabatt på ett par G&G borde säkert intressera många.

 

Enligt Gaziano & Girling släpper de inte bara nya skomodeller utan även nya koncept och linjer av skor som de tidigare inte har täckt under de kommande månaderna, och därför gör de en utförsäljning av ett antal modeller som de kommer att sluta sälja framåt. För närvarande ingår cirka 20 olika modeller från deras olika linjer (ingen Deco dock, eftersom det främst är ett MTO-sortiment) i rean, och några fler kommer att läggas till.

Några av modellerna från rean. Bilder: Gaziano & Girling

Som nämnts kan du få dem till ett riktigt bra pris nu, de flesta vanliga modeller som normalt kostar cirka 1 2000 kronor inklusive moms ligger på cirka 6 800 SEK nu, så cirka 45% rabatt, vilket är klart skapligt. Det finns flera storlekar kvar i de flesta rabatterade modellerna, även i vanliga storlekar, så de flesta borde kunna hitta något som de tycker. Åtminstone nu när det precis börjat, antar att det kommer att säljas av mycket ganska snabbt. Observera att svenskar som köper från Storbritannien nu efter Brexit kommer att betala utan moms, men sedan debiteras 25% moms när de införs i Sverige, dock ingen tull eller så (vissa webbshoppar kommer att debitera dig i din lokala moms direkt i butiken och inget läggs då på när de förs in, det anges dock alltid i så fall).