Crockett & Jones är ett av de märken som du sällan hittar på rea, särskilt på stommodeller. Situationen med coronaviruset har förändrat mycket, och för närvarande har den brittiska butiken Pockets, som redan har ganska låga priser, 15% rabatt på hela sin kollektion, vilket innebär att du kan få C&J-skor från drygt 3 600 kr.

 

Pockets har en skaplig mängd modeller från Crockett & Jones, där de flesta är klassiker som wholecuten Alex, tassel loafersen Cavendish, Tetbury chukkan och dubbla munkskon Lowndes, alla i flera läderalternativ. Det varierar hur många storlekar som finns kvar, men det visas tydligt så man behöver inte klicka in på alla modeller för att se om ens storlek finns.

Wholecuten Alex på 348-lästen, också känd som Bond-skon, då den bars av Daniel Craig i filmen Spectre.

Som nämnts har Pockets redan ganska låga priser, så nu med 15% rabatt så får du dem till ungefär 20% av ordinarie pris, ganska ovanlig att få tag på Crockett & Jones för. Den ofodrade versionen av chukkan Tetbury kan fås så lågt som drygt 3 600 SEK (€355), medan de flesta finns på andra sidan av 4 000 kronors strecket. Bra priser helt klar, så värt att se om det finns något du är intresserad av.

Polo suede tassel loafer. Bilder: Pockets