Många har det tufft i dessa coronatider, vilket gör att vi ser ovanligt många reor just nu, där jag tipsade om en del förra veckan. Nu kör även budgetmärket Meermin sin första rea någonsin, med 25 procents rabatt på ett antal modeller.

 

Meermin som är spanskt företag med skor gjorda i Kina har varit ett av de mest populära märkena bland Goodyear-randsydda skor i instegssegmentet de senaste åren. Trots att många upplever att skorna är väldigt hårda och obekväma (vilket inte alls behöver vara fallet även för billigare randsdydda), fortsätter deras popularitet. Snygga läster och modeller och så klart den låga prisnivån på cirka 1 850 SEK (€170) lockar.

Svart adelaide som nu reas ut.

Svart adelaide som nu reas ut.

Nu har alltså Meermin sin första rea någonsin. Det är på ett ganska stort antal modeller som man ska sluta med, överblivna MTO:er och annat. Finns inte jättemånga storlekar i vissa fall dock, och det lär säkerligen gå snabbt nu när priserna är nedsatta med 25 procent, vilket innebär cirka 1 400 kronor innan frakt. Rean pågår tills imorgon midnatt EST. Deras nya hemsida är rätt buggig, man får ha lite tålamod.

Dubbel munksko i mellanbrun mocka. Bilder: Meermin (förutom översta: Stitchdown)

Dubbel munksko i mellanbrun mocka. Bilder: Meermin (förutom översta: Stitchdown)