Det är ett nöje att bjuda in er alla till den första upplagan av Amsterdam Super Trunk Show. Ett gäng skomärken från hela världen, partners och andra intressanta utställare, plus de första Nederländska mästerskapen i skoputsning, som alla hålls i Cristofori Concert Hall hos The Playing Circle, i de centrala delarna av Amsterdam, lördag 7 mars.

 

Plats: Cristofori Concert Hall hos The Playing Circle, Prinsengracht 583-V, Amsterdam, Nederländerna

Datum: Lördag 7 mars 2020

Schema för dagen:

11.00-12.00 VIP-öppning, för registrerade Early Access och From Dusk till Dawn-besökare (mer info och biljetter här).

12.00-16.00 Trunk show öppen för allmänheten, GRATIS INTRÄDE, registrera här på denna sida. Skoutställare är Arturo, Bridlen, Patrick Frei, Skolyx/TLB Mallorca, Sons of Henrey, The Hand/Edward Green, Van Bommel, Zwartjes (Magnanni, Santoni etc). Andra utställa ock partners som ställer ut är: Amidé Hadelin, Besnard La Haye, Dumco, NEW TAILOR, Saphir Medaille d’Or, The ShoeCare-Shop, YVRA.

14.00-14.30 Final av Nederländska mästerskpapen i skoputsning, med Saphir, Dumco och Zwartjes/Magnanni.

16.00-17:00 Drinkar och mingel (för registrerade Early Access och From Dusk till Dawn-besökare).

17.00 Eventet stänger.

19.00 (ungefär) Middag (för registerade From Dusk till Dawn-besökare, mer info efter att anmälan gjorts, vilket görs här)

 

Här är Facebook event-sidan (där kan du också registrera dig för gratis entré / köpa biljetter för Early Access etc) där du får alla de senaste uppdateringarna. Vi uppskattar all hjälp med att sprida info om evenemanget! Hashtaggen som användes före, under och efter eventet i sociala medier är #supertrunk.

Vi hoppas få se ett stort antal besökare i Amsterdam, vilket det brukar vara på super trunk-eventen.

Efter Stockholm och London är det nu dags för super trunken att inta Amsterdam, Nederländernas huvudstad. Organiseras av Shoegazing och The Shoecare-Shop, holländsk återförsäljare av skovård, skor och accessoarer. Det äger rum i Cristofori Concert Hall hos The Playing Circle, en vacker plats som ligger mitt i Amsterdam, på Prinsengracht 583-V. Lokalen ligger på översta våningen i ett klassiskt kanalhus, det kommer att vara skyltar från ingången som gör det lätt att hitta.

Evenemanget är öppet för alla mellan 12.00-16.00, utan kostnad, men du bör registrera dig här på den här länken. Där har du också möjlighet att köpa biljetter till Early Acces för €35 där du kan komma in redan klockan 11.00 för att kolla in skorna först med kaffe och en liten matbit, inbjuden till drinkar efter 16.00, och också få en gratis skoputs av Shoecare Shop-personalen och lite skovårdsprodukter från Saphir (värde € 30). Det finns också ett middagsbiljettalternativ för €100, där du förutom ovanstående också får delta i en middag efter evenemanget med alla utställare och andra deltagare.

Massa läckra skor kommer vara på display. Bild: Datinventory

Skoutställare är nederländska Arturo, indiska budgetmärket Bridlen, bespokeskomakaren och tidigare världsmästaren Patrick Frei, svenska Skolyx med våra budgetrandsydda och skor från TLB Mallorca, belgisk-spanska mellanprismärket Sons of Henrey, nederländska herrskobutiken The Hand med Edward Green, Hollands mest kända herrskomärke Van Bommel, och landets främsta premiumskobutikskedja Zwartjes.

Vågade single monks från Arturo.

Bridlen är en av de högst ansedda fabrikerna för randsydda skor i Indien.

Mästerverk av Patrick Frei.

TLB Mallorca Artista  som pushar gränserna för vad man får i mellanprissegmentet, med exempelvis mycket smal midja och hälkappa i riktig läder.

Vacker klassiker från Sons of Henrey.

Edward Green är bland de finaste RTW du kan köpa.

Grain-känga från Van Bommel.

Bild från Zwartjes fantastiska butik i Amsterdam, med Magnanni på bordet närmst. Bild: Stijn Poelstra

 

Dessutom ställer andra menswear-utställare och partners ut, dessa är accessoarmärket Amidé Hadelin, skjort- och byxtillverkaren Besnard, Dumco som är agent för Saphir, herrekiperaren NEW TAILOR, världens kanske främsta skovårdsmärke Saphir Medaille d’Or, medarrangören The ShoeCare-Shop, och herrparfymmärket YVRA.

Amide Hadelin erbjuder olika accessoarer.

Oxfordskjorta från Besnard.

Dumco är holländska agenten för Saphir.

Plagg från New Tailor.

Brett utbud kommer finnas från skovårdsmärket Saphir Medaille d’Or.

Medarrangören The Shoecare-Shop ställer ut med Saphir och Dulco.

Premiumparfymer från YVRA.

Förutom alla utställarna kommer också finalen av första Nederländska mästerskapen i skoputsning att hållas, som genomförs ihop med Saphir och Dumco, där en sko från Magnanni genom skobutiken Zwartjes ska putsas så vacker som möjligt på 20 minuter, samma upplägg som i SM och VM. Inget som är aktuellt för oss svenskar, så går inte in närmre på det här.
Även om det kanske inte är lika intressant för oss svenskar som eventen i Stockholm och kanske även London, så vore det kul om man fick se några svenska ansikten nere i Amsterdam den 7 mars! Har du funderat på att ta en weekend i stan kan det vara läge nu, och få chansen att se alla fantastiska skoutställare som samlas.

Vem blir första nederländska mästaren i skoputsning?