Två filmteam, från Hanger Project respektive Saphir Medaille d’Or, var på plats under London Super Trunk Show och följde de olika tävlingarna med sina kameror. Här flera filmer från VM i skoputsning, skopatinering och skotillverkning.

 

Se det lite som en teaser för er som väntar på det stora inlägget om alla tävlingsskorna i VM i skotillverkning. Då jag haft fullt upp de senaste veckorna har jag inte hunnit få klart det än (tar väldigt lång tid att sätta ihop), men nästa vecka så är det äntligen dags för publicering. Tills dess, håll till godo med den rörliga underhållningen nedan:

 

 

Kirby Allison intervjuade också några av de tävlande i VM i skotillverkning, Daniel Wegan, Victor Vulpe och Louis Lamperstdörfer, de kan ses på Hanger Projects Youtube-kanal.

 

 

Filmerna och mer info återfinns på Saphir Medaille d’Ors nya hemsida.