Brittiska Herring Shoes, som är en av världens största nätbutiker för klassiska herrskor, har nu dragit igång sin stora vinterrea där man kör 30-50 procents rabatt på hundratals modeller.

 

Herring är lite oortodoxa med sin reastart så här i mitten av december innan jul, något de kört med de senaste åren. I år är det en hel del modeller som är nedsatta, och också rätt ordentligt, oftast med 30 procent, i något enstaka fall 50 procent. I de allra flesta storlekarna är det åtminstone ett 50-tal olika modeller på rea, framför allt från sina egna Herring-linjer, men också från bland andra Loake och Barker.

Härligt djup i nyansen på den här full brogue derbyn från en av Herrings finare linjer, nedsatt från 4 000 kr till 2 800.

Bland annat finns ett par olika svarta plain cap toe oxfords på lite rundare läster med på realistan, så är det något man varit på jakt efter kan det vara läge slå till här. För många är det en sko man kanske inte använder så mycket och därför inte vill lägga för mycket pengar på, men som man behöver ha i skogarderoben.
Notera att Herring har en hel del skor i corrected grain-läder, då det fortfarande är populärt bland britter trots att kvaliteten och livslängden är betydligt sämre, de benämns då som ”polished” där färgen anges, istället för ”calf” för full grain-läder.

Split toe från Loake nedsatt.

Svart plain cap toe från spansktillverkade Herring-linjen, på rean dina för drygt 1 500 SEK.

Känga från Barker, nedsatt med en tusing till 2 500 kr.