Spanska Carmina kommer till Stockholm lördag 20 oktober för sin första egna trunk show på svensk mark. Under eventet kommer man att slopa MTO-avgiften, bra tillfälle för mer speciella beställningar till samma pris som vanlig RTW med andra ord.

 

Carmina behöver för de flesta ingen närmre introduktion, det populära mellanprismärket med tillverkning på Mallorca, vars Goodyear-randsydda skor numera ligger på kring 4 000 kronor i pris. Ingen av de återförsäljare som började med märket i Sverige – Paul & Friends och Skoaktiebolaget – säljer Carmina längre, numera återfinns de bara utanför huvudstaden hos Linnégatan 2 och Ströms i Göteborg, och hos Engelska Herr/Baltzar i Malmö.

Tvåtons balmoralboots. Bilder: Carmina

Stockholmare får nu dock en chans att åter handla märket på hemmaplan, när de kommer till stan och Hotell Kung Carl på Birger Jarlsgatan 21 nästkommande helg, lördag 20 oktober. De kommer ha med sig en radda samples att visa upp, och så klart erbjuda utprovning av storlekar. Som grädde på moset slopas också MTO-avgiften under eventet, så valfri modell och specifikation kan beställas till ordinarie RTW-pris, med väntetid på 4-6 månader. RSVP för trunk showen här.