30 svarta oxfords, tillverkade av bespokeskomakare från hela världen. Nu finns en stor genomgång av alla tävlingsbidrag i VM i skotillverkning. Information, kommentarer och kring 300 bilder på skorna, i flera fall även på tillverkningsprocessen. Också kort om artikel jag gjort för Care of Carl om olika ovanläderstyper.

 

Inlägget, eller inläggen då det fick delas upp i två då WordPress inte klarade av en så stor post, finns på engelska versionen av Shoegazing (då det tog ca 50-60 timmar att färdigställa väljer jag att bara ha det där, även om lite snabbare översätta och lägga in här så skulle det fortfarande vara många, många timmars jobb).

Här är del 1 med information om tävlingen och plats 1-10.

Här del 2 med plats 11-30. 

 

 


 

 

För Care of Carls onlinemagasin Carl Magazine har jag skrivit en artikel som går igenom grunderna kring skors ovanläder – olika typer, dess framställning, egenskaper och så vidare. Läs artikeln här.