Nästan 200 läsare, både svenska och internationella, har deltagit i tävlingen om skovårdsprodukter från Saphir, och mängder med olika tillverkare har önskats till super trunk-eventen i London och Stockholm. Här presenteras de tre vinnarna.

 

Stort grattis till:

1:a pris – Anneli Särnblad Pederson, som vinner:
1 burk Saphir Medaille d’Or Pate de Luxe Medium brown 100ml
1 burk Saphir Medaille d’Or Mirror Gloss Neutral 100ml
1 burk Saphir Medaille d’Or Mirror Gloss Black 100 ml
1 Saphir tagelborste

2:a pris – Fernando Ruiz, som vinner:
1 burk Saphir Medaille d’Or Pate de Luxe Medium brown 100ml
1 burk Saphir Medaille d’Or Mirror Gloss Neutral 100ml
1 Saphir tagelborste

3:e pris – Annika Nilsson, som vinner:
1 burk Saphir Medaille d’Or Mirror Gloss Black 100ml
1 Saphir tagelborste

Alla vinnarna kontaktas via mail för adresser att skicka priserna till.

Av alla märken som ni nästan 200 personer önskat se på eventen var det dels många som ville se gamla favoriter som Vass och Meermin, dels många nya märken som kommit upp. Ett som stack ut lite extra var att många svenskar ville se Alfred Sargent på besök vid Stockholms-super trunken. Vi får se vilka möjligheter vi har här. Oavsett väldigt nyttigt att ta lite tempen på vad ni läsare och eventbesökare är intresserade av. Stort tack till alla som deltog!