Efter VM i skoputsning som hölls under super trunken i London i våras har jag en del trevliga grejer från Saphir över. De får ni läsare nu chansen att vinna, mot att ni ger era önskemål på märken ni vill se på super trunk-eventen i framtiden.

 

Det är en mycket enkel tävling. Skriv ett skomärke som du gärna skulle vilja se på kommande super trunk shows i London och Stockholm (även om du inte planerar att besöka eventen kan du säkert ha märken som du tänker gör sig bra där) i kommentarsfältet nedan, eller så mailar du shoegazingblog@gmail.com (skriv ”Tävling” i ämnesraden). Det kan vara både tillverkare som varit med i något event tidigare, eller helt nya namn. Det handlar helt enkelt om att jag är nyfiken på vad ni läsare/besökare är mest sugna på att se.

Alla vaxburkar man kan vinna är den större 100ml storleken.

Tävlingspriserna är som följer:

1:a pris
1 burk Saphir Medaille d’Or Pate de Luxe Medium brown 100ml
1 burk Saphir Medaille d’Or Mirror Gloss Neutral 100ml
1 burk Saphir Medaille d’Or Mirror Gloss Black 100 ml
1 Saphir tagelborste

2:a pris
1 burk Saphir Medaille d’Or Pate de Luxe Medium brown 100ml
1 burk Saphir Medaille d’Or Mirror Gloss Neutral 100ml
1 Saphir tagelborste

3:e pris
1 burk Saphir Medaille d’Or Mirror Gloss Black 100ml
1 Saphir tagelborste

Tävlingen är öppen till på söndag 8 oktober, veckan efter presenteras vinnarna här på bloggen. Jag kommer ta mig friheten att lägga till mailadresserna på listan för Shoegazings nyhetsbrev, vill man inte ha det så är det bara avregistrera sig sedan.

Lycka till!