Det har varit ett par stycken i Göteborg där Skolyx-grundaren bor, men nu är det tillslut dags för nätbutiken att hålla en trunk show i Stockholm där det då främst fokuseras på deras skor från spanska Yanko, men också säljs en del skovårdsprodukter och tillbehör. Tisdag 3 maj hålls eventet.

 

Plats är So Stockholm i Kungsträdgården, och det är en kvällstillställning som pågår mellan 16-20. Det är obligatorisk anmälan för besökare, det görs via det här formuläret.
Webbshopen Skolyx började sälja skor från Yanko för ett par år sedan, och från att till en början haft ett begränsat utbud har man sakta men säkert fyllt på med modeller och lanserat erbjudanden som patineringstjänster och grupp-MTO. Yankos Goodyear-randsydda skor börjar på 2595 SEK vilket är klart prisvärt.

 

Från en Yanko-trunk show i Göteborg tidigare. Bilder: Skolyx

Från en Yanko-trunk show i Göteborg tidigare. Bilder: Skolyx

 

Till eventet i Stockholm har man med sig en radda modeller att prova och köpa i de läster som man fokuserat på i sitt eget utbud, 915, 961 och 962 i storlek 40-45 (inklusive halvstorlekar). De visar också upp en hel del andra modeller och läster som kan beställas via MTO, där prispåslaget är 600 kronor.
Skolyx har som säkert bekant också en hel del skovård och skotillbehör, bland annat GlenKarens helt organiska skovårdsserie, det mesta från Saphirs Medaille d’Or-serie med mera, och en hel del av detta kommer vara med också.

Redan den 7 april håller Skolyx en trunk show i Göteborg, den tredje i ordningen, denna gång hos Robin Pettersson Tailor i Viktoriapassagen mellan kl 15-20. Här anmäler man sig till den.