Kändisars skor är alltid ett populärt ämne, så tänkte visa ett par chukkas i alligatorläder med crepe-gummisula som jag fotade när jag besökte George Cleverleys workshop i London i somras. Skorna var i slutfasen av produktionen, och är gjorda för skådespelaren Sylvester Stallone som sedan flera år är kund hos Cleverley, och trots att han är relativt kort (174 cm) är skorna i motsvarande ungefär UK12.

 

Alla de klassiska bespokehusen i London har massa läster som tillhör kända personer, både levande och bortgångna, allt från stora politiker och författare till artister, idrottstjärnor eller skådespelare. Och egentligen är det inget konstigt med det, folk som tjänar pengar har möjlighet beställa bespoke, och då är britterna det mest klassiska valet. Och även om det är långt ifrån en vanlig sysselsättning, så finns det tillräckligt många kändisar för att skapa en god mängd kunder.