Första for Shoegazing-skon var ett samarbete med Italigente som resulterade i den uppskattade punched wholecuten Napoli Castagna. Inom kort kommer en ny for Shoegazing-sko presenteras, denna gång är det en speciell make-up som gjorts i samarbete med ungerska Vass.

 

Det är en modell som jag och forumets moderatorer, Joakim Berggren, Roland Olsson och Adrien Combier Hogg, tagit fram tillsammans med Vass. Modellen kommer att börja säljas under Shoegazing Super Trunk Show den 12 september.
Apropå super trunken, ni som vill vara med under minglet med paneldiskussionen, och kanske även middagen på kvällen där alla utställare och många från kvalitetsskosverige är med, glöm inte bort att anmäla er innan den 9 augusti. Mer information finns i den stora inbjudan. Ni som hänger på Facebook, här är eventets Facebook-sida, som ni mer än gärna får bjuda in vänner och bekanta med skointresse till.