En bild på vad som var på fötterna på några av oss som deltog i gårdagens Shoegazing After Work i Göteborg. Från vänster medsols Italigente Napoli Castagna, Yanko Semi brogue, Antonio Meccariello Aurum Quintus och Alfred Sargent Moore Cherry.

Det var den andra Shoegazing AW:n i Göteborg, även denna mycket lyckad. Ett dryga tiotal personer slöt upp på Ölstugan Tullen där det så klart snackades och även inspekterades och fotades skor, men det pratades också om allt från Kapstadens kåkstäder till bästa barberaren i stan. De här tillställningarna är väldigt okomplicerade och enkla att få till, och blir riktigt trevliga, och alla inblandade är överens om att de ska återkomma med jämna mellanrum. Det kommer också bli en Shoegazing After Work i Stockholm lite senare i vår, det är i alla fall planen. Mer info kommer.