Så här ser Shoegazing ut numera. Mycket av upplägget är rena önskningar från er, när ni fyllt i enkäten om bloggen. Hittills har nästan 300 personer svarat på enkäten och deltagit i tävlingen (ni som missat detta deltar här). Tack för det! Och för att läsa resten av det här inlägget, får du numera klicka på ”Read more” här nedan, eller på bilden ovan.

Då sidan portats från den gamla Blogger-sidan hit till en WordPress-byggd sida så ser de gamla inläggen inte helt hundra ut. Framför allt är det problem med bilderna på olika sätt. Vissa inlägg är redan fixade, och jag kommer att gå igenom hela sidan allteftersom jag har tid. Ett annat fel är att länkar till andra blogginlägg i inläggen här nu oftast går till den gamla bloggen. Det finns även en del andra barnsjukdomar, som ska åtgärdas allt eftersom. Hoppas ni har överseende med detta.

 

Större bilder, en förhoppningsvis trevlig nyhet som den nya sidan bjuder på.

Större bilder, en förhoppningsvis trevlig nyhet som den nya sidan bjuder på.

 

Flytten hit till en sida byggd med WordPress innebär flera förändringar. För att göra det så konkret som möjligt, följer här en lista:

– Förstasidan med bara bild och ingress. Resten av inlägget får man klicka sig vidare till. Då jag skriver en hel del väldigt långa inlägg kan det lätt bli enormt mycket scrollande på en sida som bara är i ett flöde. Även om man nu får klicka lite mer, är förhoppningen att den nya layoten ska göra det mer lättnavigerat och snyggare.

– Större bilder. Den nya sidan möjliggör större bilder även innan man klickar på dem, vilket många av er efterfrågat.

– Instagramflöde i högerspalten. Då många av er läsare inte har instagram, ges ni nu en möjlighet att enkelt kunna följa med i mitt flöde där. På Shoegazings Instagram postar jag dagligen egentagna bilder på egna skor, andras skor och butikers skor.

– Den nya sidan är responsiv, det vill säga att du har inte en datorsida och en mobilsida, utan samma sida skalas om för att passa olika skärmstorlekar.

– Ny sida i menyn där inlägg som är extra intressanta för den som nyligen börjat intressera sig för kvalitetsskor.

 

Mer nyheter kommer att dyka upp. Ge gärna input på saker ni tycker om och saker ni tycker mindre om, så att jag kan bygga en så bra sida som möjligt.