Sent om sider så gör nu Shoegazing entré på Facebook. En sida som ni kan följa genom att klicka här. Tanken är naturligtvis att alla ni läsare snabbt ska bli uppdaterade på när ett nytt inlägg publicerats, en också mer än så. Det kommer exempelvis att postas länkar till olika artiklar och annat som jag tror andra skointresserade kan uppskatta och publiceras en del ”Facebook-exklusiva” skobilder (exempelvis från två stundande resor till Northampton och New York).

 

Shoegazings alldeles nystartade sida på Facebook.

Förhoppningen är också att det här ska bli ytterligare ett forum för oss svenska skonördar att diskutera ämnet kvalitetsskor. Som bekant så blir diskussioner på Facebook ofta snabbare och mer direkta, då man direkt uppdateras på att någon lagt till en kommentar, än de blir på bloggen.

Så gå in på Facebook på en gång och gilla sidan. Och bjud gärna in vänner och bekanta som delar intresset.