MENU
GG Graffitti

by • 2016/06/03 • Bilden, InspirationComments (2)1164

Bilden – Graffiti-patinering

Det är intressant att följa utvecklingen med handmålad patinering inom skosfären de senaste åren. Måla skor har man gjort länge, men det är relativt nytt med den typen av specialiserade patineringsmålare som gör i många fall mycket avancerade saker, och framför allt ökar det kraftigt. Det gör också att man får se många häftiga grejer, som den här graffiti-målade skon från Gaziano & Girling.

 

Gaziano & Girling har sedan de öppnade sin egna butik på Savile Row i London erbjudit en patinaservice, som också håller mycket hög nivå. Idag ser vi allt från enklare patineringstjänster som erbjuds av billiga RTW-tillverkare, upp till de rena konstnärer som kan spendera veckor med att måla en sko och som hela tiden försöker utveckla nya tekniker. Patineringsmålningen ger ytterligare en dimension till kvalitetsskorna, och ju fler alternativ som finns, desto bättre.

 

2 Responses to Bilden – Graffiti-patinering

  1. Lasse skriver:

    Visst är det bra med mångfald, och smaken är olika, men just denna bemålning tycker jag ser ut som om skoägaren ätit snabbmat, och råkat spilla en färglad moja på skon… 🙂

  2. Lasse: Nej, kanske inget jag skulle välja att bära heller, men kan icke desto mindre uppskatta det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam

Hoppa till verktygsfältet