MENU
Super trunk live

by • 2015/09/12 • Event, Live, Shoegazing Super Trunk Show, SkovårdComments (12)1938

Livesändning – Shoegazing Super Trunk Show 2015

Här kommer det livesändas från Shoegazing Super Trunk Show 2015. Mer information om eventet finns här. Programmet för dagen på scenen:

13.00-13.45 Patineringskurs med Pelle Björkman, Björkmans Skomakeri
15.00-15.30 SM i skoputsning i samarbete med Brunngård, 1:a pris skor från Loake
17.00-17.40 Paneldiskussion om hur man kan få ännu fler att köpa kvalitetsskor. Med Mikael Peterson, Hammargruppen, Kia Holmberg, Rizzo/NK Skor, Dennis Boström, Södermalms Sko & Nyckelservice och Magnus Ericson, Italigente.

 

Samtliga sändningar kommer läggas upp i sammanfattningsinlägget som publiceras inom kort här på bloggen.

 

12 Responses to Livesändning – Shoegazing Super Trunk Show 2015

 1. Profilbild på Henrik Henrik skriver:

  Trevligt att dessa inslag sänds online, men jämfört med förra året är sändningskvalitén flera resor sämre verkar det som i mitt fall. Jag fick dra upp ljudet på min laptop till 100% och trots det upplevs ljudet som väldigt lågt.

 2. En privat rackare skriver:

  Jag var där vid 12-rycket. Jag skulle handla av Vass om jag bara inte såg massa ryggtavlor. Det blir stressigt och stissigt. Som ett rörigt dagis, tror jag (har aldrig besökt ett dagis).
  Av ren frustration blev det en räd hos Ströms istället. Kan inte nån dra igång Vass-försäljning i stan? Gärna också Carmina. Gärna samma lugn som hos Gafford (bra idé att knata runt med en cigarr lite nu och då, det stillar nerverna på nåt sätt). Skoaktiebolaget är ok men det känns som ”ståplats” vilket stör harmonin i det hela.

  Intar nu en terapeutiskt öl i stillhet.

  Det är säkert mig det är fel på: Vit, medelålders, klockspel osv…ja ni vet.

 3. EN PRIVAT RACKARE #2 skriver:

  Kul event trots att man inte närvarar. Kvaliten på bilden, ljudet och placering av kameran som var lika bra som en sten på att filma var mycket dåligt. Synd!

 4. a skriver:

  Vissa blir aldrig nöjda. Vill ni förbättra genom att jobba helt ideelt på nästa eventuella trunk så är ni säkert välkomna!

  Tack för ett grymt event!

 5. EB skriver:

  Jag kan förstå om tillverkarna vill få fler att köpa deras produkter, men som redan intresserad konsumt finner jag att det mest ökar prisbilden så jag ser helst inte det!

 6. Stephan skriver:

  Tack för ett fantastiskt event. Även om det under vissa tider va lite mycket folk vid borden så fungerade det betydligt bättre än kaoset förra året.

 7. asdf skriver:

  Jag fattar inte hur folk kan ha mage att sitta och gnälla över småsaker.när Jesper och Co. planerar och organiserar det här för alla andra som vill komma och titta – dessutom helt gratis? Jäkligt otacksamt. Precis som ovan sagts kanske ni istället ska anmäla er till att jobba med nästa trunk, helt utan ersättning.

  jag vill iaf tacka för eventet och att ni tar er tid till att planera ocj genomföra ett unikt event för alla oss skointresserade!

 8. Hannes skriver:

  Grymt att man under så kort tid kan få testa ut läster hos så många vassa (no pun intended) skotillverkare. Bara att i lugn och ro klura på design och beställa online framöver.. Alla håller säkert inte med men i min mening var Carlos Santos årets utropstecken på show floor. Tack för att ni fick mig få upp ögonen för dem och för ett övergripande grymt event! Nästa år spräcker ni tusenvallen! 🙂

 9. EB skriver:

  Ja, är av en händelse på väg till Lissbon nästa vecka så får garanterat bli att kolla in hans produkter även om det jag sett så här långt varit lite väl ”långsmalt”. Kul att få upptäcka nya märken.

 10. Henrik, En privat rackare #2: Som jag skrivit i inför-artiklar så har vi hållit livesändningen på en mycket mer basic-nivå i år. Förra året hade vi professionell streaming-utrustning som vi fick sponsrat/prova, plus en extra person som filmade alla scengrejerna. I år hade vi fått betala väldigt många tusenlappar för samma utrustning, och dessutom hade vi ingen som kunde filma. Redan ifjol tog filmningen också väldigt mycket tid även för oss arrangörer, då det var mycket att rodda med inte bara för filmaren, så det var helt enkelt ett medvetet val att dra ned på den här biten. Vi skulle gärna har pengar och resurser att göra allt möjligt, men vi får prioritera helt enkelt. Dock så ville ge chansen att se även för er som inte var på plats, så därför gjorde vi då sändningar med en stationärt placerad webbkamera. Som ni säger, inte toppenkvalitet, men förhoppningsvis tycker många att det är bättre än inget alls i alla fall.

  En privat rackare: Tråkigt att du hade en dålig upplevelse. Det var stundtals mycket folk hos framför allt Meermin och Vass, även om det var bättre än ifjol då det var verkligt kaos. Vi fick tyvärr inte dem att anamma nummerlappssystemet, men de flesta jag pratade med och tillverkarna själva tyckte att det fungerade bra i alla fall. Om du inte kände att du kunde vänta en stund på att få se, prova och få hjälp med Vass-skor när de nu är här en gång om året så var det kanske ingenting du var så jätteintresserad av ändå?
  Vass säljs förövrigt hos Alexander Marchesan, dock relativt få modeller och till högre pris än när man köper direkt från Vass (då ÅF måste ha marginaler så klart). Carmina finns hos både Skoaktiebolaget och Paul & Friends, men återigen, om du tycker att det är jobbigt att det känns som ”ståplats” och därför inte handlar skor där är du kanske inte så intresserad av skorna ändå?

  A, Stefan, Asdf: Tack så väldigt mycket för de vänliga orden! Det värmer, och gör oss motiverade att genomföra fler event.

  EB: Jag resonerar tvärtom, jag gör allt för att sprida bra tillverkare till fler, både här på bloggen och med Super trunken exempelvis. Det känner jag är viktigare, att fler får möjlighet köpa bra skor och tillverkarna får sälja fler skor, än att jag själv ska ha möjlighet köpa dem några hundralappar billigare pga eventuell prishöjning.

  Hannes: Stort tack! Och kul att du gillade Carlos Santos.

 11. Profilbild på Henrik Henrik skriver:

  J.Ingevaldsson: Jag har förståelse för situationen, vi var fyra herrar som hade tänkt ägna oss skoputsning och lite förfriskningar samtidigt som vi skulle kröna detta samkväm med eventets direktsändningar. Därför informerade jag om ljudets kvalité endast i hopp om att någon skulle kunna förbättra den under dagen via någon lösning på plats.

 12. Henrik: Förstår, kul grej att ni gjorde detta, synd vi inte kunde erbjuda på bättre videokvalitet! När vi testat innan var bilden bättre, vet inte vad det var som gjorde att det blev rätt kasst och blurrigt på sändningarna. Ljudet kunde vi inte göra något åt, mikrofonen i kameran var tyvärr inte bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam

Hoppa till verktygsfältet