MENU
DSC01917

by • 2015/08/30 • Bespoke, Bilden, InspirationComments (5)1912

Bilden – Sylvester Stallones alligatorchukkas

Kändisars skor är alltid ett populärt ämne, så tänkte visa ett par chukkas i alligatorläder med crepe-gummisula som jag fotade när jag besökte George Cleverleys workshop i London i somras. Skorna var i slutfasen av produktionen, och är gjorda för skådespelaren Sylvester Stallone som sedan flera år är kund hos Cleverley, och trots att han är relativt kort (174 cm) är skorna i motsvarande ungefär UK12.

 

Alla de klassiska bespokehusen i London har massa läster som tillhör kända personer, både levande och bortgångna, allt från stora politiker och författare till artister, idrottstjärnor eller skådespelare. Och egentligen är det inget konstigt med det, folk som tjänar pengar har möjlighet beställa bespoke, och då är britterna det mest klassiska valet. Och även om det är långt ifrån en vanlig sysselsättning, så finns det tillräckligt många kändisar för att skapa en god mängd kunder.

 

5 Responses to Bilden – Sylvester Stallones alligatorchukkas

 1. Profilbild på Torpacosaurus Torpacosaurus skriver:

  Vet du varför man behåller man döda personers läster?

 2. Torpacosaurus: Främst för att det är en prestigegrej att kunna visa vilka som varit företagets kunder. Alla tillverkarna är stolta över det där, de har gamla kändisläster på display och så, och är inte en slump att det är läster som tillhör Tom Hanks, David Beckham, Roger Moore och så vidare som hänger längst ut i Cleverleys lästrum där de syns så tydligt som möjligt.

 3. Motsols skriver:

  Hej, helt off topic.
  Jag tänkte gå på supertrunkshowen snart och beställa ett par kängor från vass.
  Är det någon som vet om man betalar vid beställningstillfället eller leveranstillfället? eller är det en uppdelad betalning hälften först och hälften vid leverans?

  Mvh/ Motsols

 4. Motsols: Du betalar på plats vid beställningstillfället, Vass har alltid full förskottsbetalning.

 5. Motsols skriver:

  Jesper:
  Tack för snabbt svar.
  då är det dags att öppna spargrisen:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam

Hoppa till verktygsfältet