MENU
FullSizeRender

by • 2015/07/11 • Shoegazing Super Trunk, VassComments (6)2480

Bilden – Vass for Shoegazing teaser

Första for Shoegazing-skon var ett samarbete med Italigente som resulterade i den uppskattade punched wholecuten Napoli Castagna. Inom kort kommer en ny for Shoegazing-sko presenteras, denna gång är det en speciell make-up som gjorts i samarbete med ungerska Vass.

 

Det är en modell som jag och forumets moderatorer, Joakim Berggren, Roland Olsson och Adrien Combier Hogg, tagit fram tillsammans med Vass. Modellen kommer att börja säljas under Shoegazing Super Trunk Show den 12 september.
Apropå super trunken, ni som vill vara med under minglet med paneldiskussionen, och kanske även middagen på kvällen där alla utställare och många från kvalitetsskosverige är med, glöm inte bort att anmäla er innan den 9 augusti. Mer information finns i den stora inbjudan. Ni som hänger på Facebook, här är eventets Facebook-sida, som ni mer än gärna får bjuda in vänner och bekanta med skointresse till.

6 Responses to Bilden – Vass for Shoegazing teaser

 1. Adam skriver:

  Nice! Vågar man hoppas på city rubber sole? 🙂

 2. Adam: Hehe, nja, man får se inom kort 🙂

 3. Patrik skriver:

  Vet du något om dessa? Det verkar lite intressant, men jag vet inte.

  http://hope-sthlm.com/man/shoes-boots

 4. Patrik: Hopes skor är i de flesta fall limmade, ibland durksydda, och ofta i corrected grain-läder eller sisådär full grain-läder. Gillar du en modell väldigt mkt så visst, men det finns väldigt många skor för de priserna som är betydligt bättre

 5. Profilbild på Marre Marre skriver:

  Av bilden verkar det vara boots det handlar om, ut med språket nu 🙂

 6. Haha vilken timing du hade med den här kommentaren 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam

Hoppa till verktygsfältet