MENU
Skocirkel AW 2-2

by • 2015/04/18 • Bilden, InspirationComments (5)1948

Bilden – Skocirkel på Shoegazing After Work

En bild på vad som var på fötterna på några av oss som deltog i gårdagens Shoegazing After Work i Göteborg. Från vänster medsols Italigente Napoli Castagna, Yanko Semi brogue, Antonio Meccariello Aurum Quintus och Alfred Sargent Moore Cherry.

Det var den andra Shoegazing AW:n i Göteborg, även denna mycket lyckad. Ett dryga tiotal personer slöt upp på Ölstugan Tullen där det så klart snackades och även inspekterades och fotades skor, men det pratades också om allt från Kapstadens kåkstäder till bästa barberaren i stan. De här tillställningarna är väldigt okomplicerade och enkla att få till, och blir riktigt trevliga, och alla inblandade är överens om att de ska återkomma med jämna mellanrum. Det kommer också bli en Shoegazing After Work i Stockholm lite senare i vår, det är i alla fall planen. Mer info kommer.

5 Responses to Bilden – Skocirkel på Shoegazing After Work

 1. Adam skriver:

  Kul! Tack för igår

 2. Tony Johansson skriver:

  Nördigare än så blir det inte men attans att jag missade detta. Det får bli nästa gång i GBG.

 3. Profilbild på Niklas Nordin Niklas Nordin skriver:

  jag skänkte er en stilla tanke och önskade er en god skål medans jag drack mig en oppigårdare 🙂

 4. Tor skriver:

  Helt underbart nördigt! Älskade hur alla tittade på oss som utomjordingar när vi tog bilder

 5. Adam och Tor: 🙂

  Tony: Tycker jag!

  Niklas: Trevligt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam

Hoppa till verktygsfältet