MENU
IMG_7625v2

by • 2015/03/20 • Bilden, Edward Green, InspirationComments (4)3440

Bilden – Edward Green Dover Chestnut x3

En sådan här trevlig bild behöver fler få ta del av. Från förra veckans Edward Green trunk show hos Linnégatan No. 2 i Göteborg, där varumärkets ikoniska modell Dover i nyansen Chestnut antique bars av tre personer på plats. Paret till vänster är på 606-lästen, de två övriga på 32-lästen.

Två av ägarna till paren ovan frekventerar Shoegazings forum, och den tredje jobbar i nämnda butik. Chris Gumbs, Sales Manager på Edward Green, var mycket munter över synen och undrade varför just Dover i Chestnut gick hem så bra i Sverige.

 

4 Responses to Bilden – Edward Green Dover Chestnut x3

 1. Profilbild på Kalle Kalle skriver:

  Snyggt! Inte för att vara orespektfull på något som helst sätt eller framstå som märkvärdig, men just split-toes är inte en modell som jag tycker gör sig med spit-shine. Måste säga att det blir snyggare om man sparar vaxet till bättre behövande skor.

 2. Profilbild på Torpacosaurus Torpacosaurus skriver:

  Kalle:

  Smaken är som split-toen, delad. 😉

 3. Kalle: Som Torpacosaurus säger, man tycker olika. Jag har själv hyfsad puts på mina Gaziano & Girling Hove split toes, tycker det är väldigt fint.

 4. Profilbild på shoedog shoedog skriver:

  Jag har ett gäng split-toe-skor, bland annat Dover och Nevis i just Chestnut. Och på så gott som alla har jag också lagt en spik shine. Jag tycker det är snyggt eftersom det ger en intressant kontrast mellan en rätt ledig sko och en aggressiv puts. Men det är ju bara jag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam

Hoppa till verktygsfältet