MENU
DSC04680

by • 2015/01/23 • Bilden, Inspiration, MeerminComments (5)2425

Bilden – Ljust och mörkt

Ljust och mörkt, eller ”light and dark”, är dagens #shoegazingfriday-tema på Instagram. Jag har postat den här bilden på ett par nya Meermin Linea Maestro single monks i Gold museum calf, där jag så klart tänkte att den flammiga finishen passade bra in i temat. Modellen är en så kallad grupp-MTO som är öppen för beställningar en andra omgång för tillfället.

 

För er som lyckats missa det så är alltså #shoegazingfriday ett koncept där vi varje fredag har ett nytt tema som folk ska fota skor efter, och det tolkas ofta på mycket trevliga och ibland finurliga sätt. Det växer hela tiden, ibland är det över 50 deltagare från hela världen. Allt från trogna bloggläsare till japanska bespokeskomakare som Yohei Fukuda och Hiro Yanagimachi deltar med bilder. För er som inte har Instagram kan bara det här vara en god anledning att skaffa det, med andra ord. Och har ni tips på framtida teman så lämna de mer än gärna i kommentarsfältet.

5 Responses to Bilden – Ljust och mörkt

 1. Profilbild på Johan Johan skriver:

  Kul med en munk som sticker ut lite jämfört med dubblar i en ton! Kommer du skriva lite om dina tankar kring Linea Maestro? De ligger ju i en väldigt attraktiv prisklass och jag skulle gärna se hur du tycker de står sig mot andra instegsvänliga skor och mot ”vanliga” Meermin.

 2. Profilbild på Per Arvidsson Per Arvidsson skriver:

  Förvånansvärt ofta är Meermins bästa GMTOs kopior av JLPs modeller 🙂

 3. Anders Thern skriver:

  Nu blev det för mycket på en gång. MTO vet jag vad det är men GMTO vad är det? Och sen JLP på det. säkert ett fabrikat som jag inte hittar när jag surfar på. Hjälp mig tack 🙂

 4. Profilbild på Niklas Nordin Niklas Nordin skriver:

  GMTO = Grupp MTO
  JLP = John Lobb Paris

 5. Johan: Nej, inget inlägg eller recension om dessa eller så. Har redan recenserat Meermin, även om det var Classic. Kommer säkert skriva om hur jag upplever dem i forumet dock vad det lider.

  Per: Hehe ja det är intressant det där..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam

Hoppa till verktygsfältet