MENU
image

by • 2014/12/31 • UncategorizedComments (7)1654

Bilden – Gott Nytt År igen

Ännu ett år är till ända, och jag vill passa på att önska er alla läsare ett riktigt Gott Nytt År, som brukligt med en bild från kvällen. 2014 har varit mycket händelserikt sett ur Shoegazings ögon, med succén Shoegazing Super Trunk Show som klimax.

 

Över 100 inlägg har gjorts under året, och bloggen har besökts 300 000 gånger av 70 000 unika läsare sammanlagt. Det som är mest fascinerande är att den genomsnittliga besökstiden är fyra och en halv minut, vilket känns väldigt roligt, att ni besökare tycker att innehållet i bloggen och forumet är så pass intressant att ni stannar länge och läser.
Förhoppningsvis blir 2015 också ett mycket intressant år. Det kommer självklart bli en uppföljning av super trunken. I januari åker jag till Janne Melkersson i Jämtland och är med en vecka under tillverkningen av ett par bespokeskor åt mig, vilket kommer dokumenteras ordentligt för bloggen. Jag kommer också bjuda på ett mycket intressant samarbete av ett för Shoegazing helt nytt slag, som jag hoppas ni läsare kommer gilla.

Till sist, något jag sagt förut och säkert kommer säga igen: responsen, feedbacken och utbytet med er läsare och forumbesökare är det som gör att jag lägger ner så pass mycket tid som det trots allt tar att driva den här sajten. Så: tack!

7 Responses to Bilden – Gott Nytt År igen

 1. Jonas skriver:

  Tack så himla mycket Jesper!
  Gott Nytt År!

 2. Profilbild på Christer Mörk Christer Mörk skriver:

  Tack vare dig, så har vi skonördar någonstans att ”umgås”. Tack Jesper.
  Gott Nytt År.

 3. Profilbild på Niklas Nordin Niklas Nordin skriver:

  Tack själv Jesper för alla dessa bra inlägg. Ser med spänning fram mot 2015.

  Gott nytt år till dig och till alla andra skonördar här ute.

 4. Lano skriver:

  Tack själv för denna förstklassiga fristad du försett oss skonördar med. God fortsättning på det nya året!

 5. Jonas, Christer, Niklas, Lano: tack så mycket för de värmande orden!

 6. Carina Eneroth skriver:

  Tack Jesper, för alla intressanta inlägg och för att du arrangerade en så fantastisk Trunk show. Ha en fantastisk vecka hos Janne. Jag ser fram emot ett skorikt 2015

 7. Tack så mycket Carina! Det ska bli grymt hos Janne!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam

Hoppa till verktygsfältet