MENU
image

by • 2014/12/24 • Bilden, Gaziano and Girling, InspirationComments (4)2078

Bilden – God Jul 2014

Så var det redan dags att återigen traditionsenligt önska God Jul till er alla läsare, med en tidsenlig bild på skor i någon sorts julsammanhang. Här ovan mina Gaziano & Girling Cambridge ”under granen”.

Hoppas ni får några riktigt trevliga skorelaterade klappar idag. Mrs. Shoegazing ska få ett par jodhpurs i burgundy från Yanko, inhandlade från Skolyx, som hon förhoppningsvis blir nöjd med. Räknar själv inte med några skor direkt, men brukar dyka upp något associerat till ämnet allt som oftast.

 

 

4 Responses to Bilden – God Jul 2014

 1. Andrew Winesauce skriver:

  Vad fan? Plastgran!

 2. M skriver:

  Jag söker med ljus och lykta efter jodhpurs till min flickvän, men utan framgång, lyckas inte heller hitta några hos skolyx, kan du inte länka till de du hänvisar till ovan?

  Hade för övrigt varit super med ett inlägg om aktuella julreor eller liknande.

  Tack

 3. Skolyx skriver:

  Hej M!
  Vi har inte fått in de i vårt grundutbud ännu, men vi har spridda storlekar i burgundy och ljusbrunt (cuero) i lager om du är intresserad. Skicka ett mail till info@skolyx.se med vilken storlek du är ute efter så återkommer vi inom kort.
  God fortsättning!
  Hälsningar Skolyx

 4. Andrew: Nej då, kungsgran.

  M: Du har redan fått bra svar från Skolyx ovan. Kan tillägga att frun blev väldigt nöjd med dem 🙂 Andra som har jodhpurs för kvinnor är Crockett & Jones (i tan) och Loake (i svart), och även Septieme Largeur som har en i crust där man får välja patinering själv.

  Reainlägg kommer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam

Hoppa till verktygsfältet