MENU

by • 2014/09/25 • Brunngård, Event, Film, Maftei, Meermin, Shoegazing Super Trunk Show, VassComments (2)2187

Shoegazing Super Trunk Show – The Movie

Avslutar rapporteringen om och från Shoegazing Super Trunk Show med en film som sammanfattar evenemanget. Vi tackar Meermin, Vass, Maftei, Brunngård och alla övriga inblandade, samt så klart er besökare!

 

Nu återgår bloggen till det normala, och den närmsta tiden här kommer ni bland annat få en recension av en av de nyaste representanterna på den svenska kvalitetsskomarknaden, det blir ett utblick-inlägg som denna gång fokuserar på kavajer, mer skokuriosa, plus så klart mycket annat.

 

2 Responses to Shoegazing Super Trunk Show – The Movie

  1. Anonym skriver:

    Vilken låt är det som spelas i videon?

  2. ^^^ ”Tout les garcons et les filles” med Francoise Hardy.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam

Hoppa till verktygsfältet