MENU
Skärmavbild 2014-07-24 kl. 15.34.51

by • 2014/07/24 • Edward Green, Event, NyhetComments (10)2865

Nyhet – Edward Green trunk show i Göteborg

Så är det då dags för den första trunk showen med brittiska premiumtillverkaren Edward Green på göteborgsk mark, hos butiken Linnégatan No. 2. Detta torsdag 28 augusti, med en mer traditionell trunk show på dagen och ett VIP-event på kvällen.

 

Det är Christoffer Gumbs från Edward Green som kommer hit (som dagarna efteråt kommer befinna sig hos Skoaktiebolaget i Stockholm, som jag skrev om här). Med sig har han ett antal nya modeller som lanseras i höst, och några av dem på den helt nya mejslade lästen 890, som jag personligen är väldigt spänd på att få se och prova IRL. Man kommer att kunna göra MTO beställningar och beställningar från Edward Greens topplinje Top Drawer, och vill man ha lite extra tid för detta kan man boka in en tid med Chris genom att maila Linnégatan 2.

 

En radda nyheter från Edward Green när de visades upp för återfösräljare i New York nyligen. På bilden överst syns nya 890-lästen och en ny adelaide-modell. Bilder: Leffot

En radda nyheter från Edward Green när de visades upp för återförsäljare i New York nyligen. På bilden överst syns nya 890-lästen och en ny adelaide-modell. Bilder: Leffot

 

På kvällen sedan så bjuds alla som är med på butikens maillista in till en liten VIP-tillställning, där det bjuds på dryck och tilltugg och där Chris kommer att berätta mer om Edward Green, tillverkningen och ge bland annat nya lästen lite extra fokus. Vill man vara med där är det bara att maila till info (a t) linnegatan2.se så kommer man med på deras maillista och får inbjudan som går ut i nästa vecka.

Förövrigt har Linnégatan 2 nyligen lanserat sin webbshop, så nu kan även icke-göteborgare handla deras utbud av skor från Edward Green och Crockett & Jones och kläder och accessoarer från bland andra Drake’s, Barba, Calabrese, Gaiola, Herno, Incotex med flera.

 

10 Responses to Nyhet – Edward Green trunk show i Göteborg

 1. Profilbild på Per Arvidsson Per Arvidsson skriver:

  Trevligt! Men varför på en så olämplig dag som en torsdag? I anslutning till helgen vore mer funktionellt…

 2. Per: Helt enkelt för att Chris ska till Skoaktiebolaget fredag-lördag för trunk show där sedan. Och torsdag är ändå bättre än söndag.

 3. Profilbild på Per Arvidsson Per Arvidsson skriver:

  Fair enough, jag ska inte klaga 🙂

 4. Rjp skriver:

  Nån som har en aning om hur man gör med tullen när man beställt skor utomlands?

 5. RJP: Antingen så blir paketet kontrollerat av tullen vid ankomst och du är då oftast tvungen att betala tullavgiften och så vid uthämtning av paketet. Har de inte gjort det, och du ändå vill göra rätt för dig, så kan du deklarera införseln direkt på Tullverkets hemsida.

 6. Henning skriver:

  Är det någon som vet ur man på bästa sätt får bort intorkad skokräm från insidan av brougemönster? Jag har ett par ljusbruna C&J med brougemönster som är köpta på ebay där någon verkar ha kört mörkbrun skokräm som fastnat i nästan alla hål i brougemönstret. Jag vill tvätta bort detta, men känner mig tveksam på hur man ska göra det på bästa sätt. Testat med tandborste, men den är för stor. Och tops har inte heller funkat. Tips mottages tacksamt.

  Mvh
  Henning

 7. Henning skriver:

  Kan ju tillägga att jag testat att peta ut den intorkade skokrämen med tandpetare också, det funkar hyfsat men det sitter för hårt och är för segt. Tror ni att det kan funka att droppa i kemiskt ren bensin i hålen med en pipett och sedan torka upp den upplösta skokrämen med en tops eller dylikt?

 8. ^^^sorry, missade din fråga. Personligen gillar jag krämen som samlas i brogue-mönstret, ger liv och ser det som patinering. Det värsta överflödet borstas bort med borste, men kommer alltid samlas ny ändå så hopplöst försöka hålla helt rent. Tror kemiskt rent bensin och gnuggning med borste är bäst om du vill ha bort det. Använd inte exempelvis tandpetare eller annat vasst att pilla med, stor risk att man rispar upp läderytan och skadar lädret i hålet.

 9. Profilbild på Christer Mörk Christer Mörk skriver:

  Har skickat två mail till Linnegatan 2 men inte fått någon inbjudan till VIP-eventet på kvällen. Kanske var jag sen med anmälan och det är fullbokat? Är det någon på forumet som fått inbjudan?

 10. Christer: Jag har inte heller fått den, så möjligt att den inte gått ut än (anmälde mig dock på listan i samband med detta).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam

Hoppa till verktygsfältet