MENU
bild (4)

by • 2014/06/06 • Andrés Sendra, Bilden, Inspiration, ManoComments (5)2485

Bilden – Nationaldagsfoto

För er som inte har Instagram och följer mig där, så är det alltså så att varje fredag har vi ett nytt tema där man ska fota sina skor på något speciellt sätt, under hashtagen #shoegazingfriday. Det brukar vara uppåt 30 olika bidrag varje vecka, och teman har varit bland annat dryck, färgen gul, sten och fula skor (den sistnämnda bjöd på stor underhållning i många fall kan jag lova). Idag var det passande nog tema Sverige, och jag slog till med ovanstående foto.

Skorna är från svenska märket Mano (tillverkas av spanska Andres Séndra) som säljs hos Mano Skoservice i Stockholm (läs mer om skomakeriet i det här reportaget), och de kommer recenseras på bloggen inom några veckor. Även i övrigt är det som synes svenskt. Byxor: J. Lindeberg. Strumpor: Tiger of Sweden. Bok: Pippi Långstrump. Planta: Jordgubbar. Dryck: Absolut Vodka. Servettmotiv: Jordgubbstårta med svenska flaggor. Duk: Borås Väveri. Matta: Ikea. Flagga: Svensk.

 

5 Responses to Bilden – Nationaldagsfoto

  1. Adam skriver:

    Det är skitkul att du dragit igång detta 🙂 allt gott jesper

  2. Adam: Tack, men är faktiskt Niklas Nordin som förtjänar kredden, han som är hjärnan bakom 🙂

  3. Profilbild på Niklas Nordin Niklas Nordin skriver:

    måste nog säga att du vann idag. lysande bidrag 🙂

  4. Erik M skriver:

    Riktigt kul initiativ Niklas! Ser alltid fram emot vad som ska dyka upp under #shoegaizingfriday-taggen vid slutet av arbetsveckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam

Hoppa till verktygsfältet