MENU
G&G sula

by • 2014/01/31 • Allmänt, ErbjudandeComments (5)7319

Erbjudande till Shoegazings läsare & undertecknad intervjuad

Två trevliga saker som jag tillsammans ändå tycker förtjänar ett litet inlägg. Det ena är att webbshopen Skolyx, som säljer säljer bland annat skovårdsprodukter från Saphir, erbjuder alla Shoegazings läsare och forummedlemmar en price pledge, som innebär att de matchar det pris man får om man köper produkterna från vilken annan europeisk butik eller webbshop som helst. Det andra är att stilbloggen Keikari gjort en stor intervju med undertecknad.

Om vi börjar med Skolyx erbjudande, så är det alltså så att de ger alla som följer Shoegazing en price pledge, en prisgaranti. Det innebär kortfattat att om du ska köpa skovårdsprodukter och hittar de till ett lägre pris någon annanstans, från exempelvis någon europerisk webbshop eller liknande, så matchar Skolyx det priset inklusive frakt till svensk adress. Du mailar helt enkelt en screenshot/länk till varukorg/lista på önskade produkter och vad totalpriset inklusive frakt är till Skolyx (info@skolyx.se) så ger de dig samma pris för samma order. Du får en rabattkod av dem som gäller för den beställningen. Fördelen är att du får leveransen inom 1-3 arbetsdagar, och samtidigt stöttar ett svensk företag istället för utländskt. Mer information om erbjudandet hittar du i den här forumtråden.

 

Full-brogues från Vass på F-lästen.

Full-brogues från Vass på F-lästen.

 

Sedan då så har den mycket trevliga finlands/engelska-stilbloggen Keikari gjort en intervju med undertecknad. En ganska omfattande sådan, som kanske kan vara intressant att läsa. Om inte annat får ni se en bild på hur jag ser ut. Intervjun hittar ni här.

Till sist några rader om forumet. Det har nu varit igång i ungefär en och halv vecka, och redan är det 142 personer som registrerat sig, i diskussionsforumet har det gjorts 700 inlägg, och åtminstone sju par skor har sålts i Köp och sälj-forumet. Väldigt trevligt att det tagit fart tycker jag, och hoppas att ännu fler av er vill vara med i diskussionerna, visa bilder på era skor, ställa frågor, dela mer av kunskap och så vidare. Det är till för alla kvalitetsskointresserade, från den som precis börjat fundera på att köpa sitt första par från Meermin, till de som har 40 par stående hemma och inte använt andra typer av skor på 30 år. Det lider fortfarande av lite barnsjukdomar och tids- och kunskapsbrist gör att det tar det att få ordning på det som går att rätta till, men det är ändå en trevlig plats som jag rekommenderar.

 

5 Responses to Erbjudande till Shoegazings läsare & undertecknad intervjuad

 1. Profilbild på Niklas Nordin Niklas Nordin skriver:

  Härligt Jesper.
  Kan bara fortsätta att säga ‘keep up the good work’. Alltid lika trevligt och inspirerande läsning.

 2. lano skriver:

  Härligt samarbeta mellan dig och Skolyx! Ska bli kul att börja köpa produkter av dem.

 3. Profilbild på Ragnar Ragnar skriver:

  ”..People often say that everyone wants short and fast info online, but we shouldn’t underestimate people’s interest in longer, in-depth articles as well.”

  Ja, och ja, ja, ja!!

 4. Niklas och Lano: Tack så mycket hörni!

  Ragnar: Ja, det var väldigt tydligt i enkäten jag gjorde, att ni läsare uppskattar de längre grejerna. Är fint.

 5. Andrew skriver:

  Med tanke på att tex Pediwear säljer Saphir 1925 för 8.95 pund och Skolyx tar 159 kr för samma produkt finns det mycket pengar att spara för den som vill det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam

Hoppa till verktygsfältet