MENU
bild 1

by • 2013/12/24 • Bilden, Crockett and Jones, InspirationComments (6)1816

Bilden – Julhälsning

Shoegazing önskar traditionsenligt (det gjordes ju nämligen förra julen också) alla en riktigt God Jul med en bild från gårdagens granhuggning. Crockett & Jones Chelsea 5 gjorde sig kanske inte perfekt i den oländiga terrängen, men dålig planering gjorde att det var de som satt på fötterna.

6 Responses to Bilden – Julhälsning

 1. Anders skriver:

  God jul!

  Vad putsar du dina med? Du har fått riktigt snygg patina, mina är fortfarande rätt mörka efter flera år. Funderar på att försöka få till drag av vinrött.

 2. J skriver:

  Att exempelvis få till ett ljusare tåparti på en mörk sko har jag funderat på. Bensin funkar nog, med risk för ett misslyckat resultat med bensinbehandling av hela skon som följd…

 3. Anders och J: De är putsade med mestadels Saphir dark brown och medium brown. Främsta anledningen till att tåpartiet ljusnat lite är nog ålder, de har använts mycket under flera år och strippats på gammal kräm och fått ny flera gånger. Att gå på hårdare med bensin på tåpartiet kan säkert funka om man vill få till effekten på en gång.

 4. Skofetischist skriver:

  Spanar runt efter vad det finns för skobloggar där ute och hittar ju en hel del. Så vår skoblogg hälsar till eran! Keep ut the good work 🙂

 5. Anders skriver:

  Har gått på med bensin, men tyckte att skon tog mycket stryk. Det är ju nån sorts nubuck, i mitt fall var det inte helt enkelt att få dem riktigt snygga efter bensin. Kan man strippa av gammal kräm på nåt mer skonsamt sätt?

 6. Lexol leather cleaner, Saphir Omnicleaner och galltvål går alla att tvätta bort skokräm med, även om det är lite bökigare och mer jobb än att använda kemiskt ren bensin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam

Hoppa till verktygsfältet