MENU

by • 2013/09/23 • Allmänt, Bestetti, InspirationComments (7)1738

Allmänt – Shoegazing på Facebook

Shoegazings alldeles nystartade sida på Facebook.

Sent om sider så gör nu Shoegazing entré på Facebook. En sida som ni kan följa genom att klicka här. Tanken är naturligtvis att alla ni läsare snabbt ska bli uppdaterade på när ett nytt inlägg publicerats, en också mer än så. Det kommer exempelvis att postas länkar till olika artiklar och annat som jag tror andra skointresserade kan uppskatta och publiceras en del ”Facebook-exklusiva” skobilder (exempelvis från två stundande resor till Northampton och New York).

Vackrare sula än dessa på ett par Bestetti får man leta efter. På Facebook-sidan kan den intresserade spana in en bild på lästen till det par semi-bespoke-skor som undertecknad väntar på ser ut. Bild: The Shoe Snob

Förhoppningen är också att det här ska bli ytterligare ett forum för oss svenska skonördar att diskutera ämnet kvalitetsskor. Som bekant så blir diskussioner på Facebook ofta snabbare och mer direkta, då man direkt uppdateras på att någon lagt till en kommentar, än de blir på bloggen.

Så gå in på Facebook på en gång och gilla sidan. Och bjud gärna in vänner och bekanta som delar intresset.

7 Responses to Allmänt – Shoegazing på Facebook

 1. Anonymous skriver:

  Hoppas att den här bloggen fortsätter så att vi foliehatts-facebook-allergiker inte åker ut i kylan.

 2. j_ingevaldsson skriver:

  Ja då, ingen fara, det här kommer naturligtvis fortsätta vara huvudnumret. Facebook-sidan blir mest ett komplement, men visst, du kanske missar någon schysst bild och bra länk, men det får du leva med.

 3. LANO skriver:

  Hej Jesper,
  Jag försökte dela en länk på din FB sida, men det verkade inte som att det fungerade. Det hade varit kul om man kunde göra det, så det blir lite mer som ett forum med diskussioner. Fast det kanske inte är tanken med din FB sida?

  Ha en bra dag.

 4. j_ingevaldsson skriver:

  Skumt. Det ska vara helt öppet även för länkar, och det var en annan som postade en länk idag, så det verkar ju funka. Kan det vara någon sorts spärr i Kina (om du nu är kvar där fortfarande)?

 5. LANO skriver:

  Är inte kvar i Kina, är numera bosatt i Stockholm så det borde inte vara några konstigheter. Det går alltså inte att dela inlägg från andra aktörer, men att posta ett vanligt inlägg verkar gå bra. Det var ett oerhört smickrande inlägg från Saint Crispin, fyra par skor i krokodil- skinn och mocka som jag kände att jag ville sprida 🙂

 6. j_ingevaldsson skriver:

  Ok, var det från deras Facebook-sida eller? Kanske det som inte går isf, vilket iof skulle vara konstigt. Har hur som helst sett bilderna på de där skorna, riktigt vackert!

 7. LANO skriver:

  ja, det var alltså ett inlägg som de gjorde på sin FB sida, som inte gick att dela på din sida. Ja, ögongodis i sitt esse 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam

Hoppa till verktygsfältet