MENU

by • 2013/07/19 • Bilden, Gaziano and Girling, InspirationComments (8)1395

Bilden – Cykelbekymmer

Det finns ett fåtal nackdelar med skor med lädersula, en av dem är att det är väldigt halt på vissa underlag, framför allt när de är helt nya. Ett sådant underlag är plastpedaler. Kombinationen nya Gaziano & Girling Cambridge och slitna, nötta gamla Monarkplastpedaler är ingen lysande kombination, och jag var nästan på väg att slå halvt ihjäl mig under transporten till jobbet när den här bilden togs förra veckan. Nu har jag hunnit gå några kilometer med de på asfalt dock, och de är redan mer pedalvänliga, tack och lov.

8 Responses to Bilden – Cykelbekymmer

 1. Poja skriver:

  Wow, vilket djup det är i färgen på skorna!

 2. j_ingevaldsson skriver:

  Tackar! Ja, är väldigt nöjd med dem. Är i vintage cedar, som är lite rödbrun i vissa ljus, som ovan, och mer mellanbrun i andra ljus. Har lagt på några lager mörkbrun Saphir, men annars är det helt och hållet G&G:s förtjänst.

 3. Anonymous skriver:

  Limma på en rejäl Vibram terrängsula så sitter pedalerna fast ordentligt 🙂

 4. Anonymous skriver:

  Haha! Jag hade exakt samma problem med mina nyinköpta Carmina på min gamla monark i början av sommaren! Fick leda cykeln upp för en backe som jag annars cyklar i men det var omöjligt med så hala skor!

 5. Andreas Weinås skriver:

  Bra val av skor!

  Cambridge är verkligen en av de vackraste oxfords på marknaden. Grym på MH71 lästen!

  Är ruskigt sugen på att göra samma modell i MTO med Fox eller Polo Suede men det kanske är synd och skam att gå miste om finishen och skinnkvaliteten hos G&G

 6. Anonymous skriver:

  Ett fall för en rekorderlig cykelverkstad, vill du inte ha gummi på sulan får du nog acceptera det på dina cykelpedaler (sådana finns) eller fortsätta att riskera livet.

 7. Unknown skriver:

  Du börjar onekligen få en rekorderlig skogarderob nu. Bra att du jobbar på patinan, du kan dock ta det ett steg längre och ”go dandy” lite oftare 🙂

  //lano

 8. j_ingevaldsson skriver:

  Andreas Weinås: Tackar! Det skulle onekligen bli en snygg MTO, men tycker dels som du är inne på att det är himla trevligt att få finishen och den höga läderkvaliteten hos G&G, plus att dina Vass ju är relativt lika en sådan modell (iaf i polo).

  Anonym: 19.59: Ja, men som sagt så räcker det med att sulan blir lite nött så försvinner den värsta halkrisken.

  Lano: Hehe, jag kommer aldrig ”go dandy” helt och hållet, men lite lagom patinering gillar jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam

Hoppa till verktygsfältet