MENU

by • 2013/05/28 • Bilden, Crockett and Jones, Edward Green, Herring Shoes, Inspiration, Jan Kielman, Markowski, Septieme LargeurComments (2)1954

Bilden – Skoring

Vid en sammankomst i helgen med ett antal andra som också delar mitt intresse för kvalitetsskor, passade vi på att ta en klassisk skoringsbild. Det brukar alltid vara av intresse att veta vad det är för skor på dessa bilder, så jag ska ge det ett försök. Vi börjar med min ljusbruna Jan Kielman bespoke quarter brogues längst ner i bild, och går medsols: Crockett & Jones Cavendish, Markowski Hubert, Crockett & Jones Hallam, Bass Burlington, Herring Shoes Matisse, Crockett & Jones Westbourne, Edward Green Malvern, Crockett & Jones Weymoth, Septieme Largeur Vadillo.

2 Responses to Bilden – Skoring

 1. Anonymous skriver:

  Hej, en fråga. Är jätte sugen på att beställa ett par Westbourne. Har tre frågor.

  Är de på bilden i färgen Chestnut Burnished Calf? Fastnade verkligen för färgen på bilden.

  Vilket Saphir polish och skokräm passar färgmässigt om man ska beställa till?

  Hur är C & J i storleken jämför med mina Loake?

  Tack för en grym sida!
  /Pär

 2. j_ingevaldsson skriver:

  Jo, det är Westbourne i chestnut. Sen vet jag att de kom från en match som var något rödare än vanligt, och att ägaren behandlat de med kräm i rödare ton, tror det är Saphirs Mahogany han kört. Det är lite svårt att bara jämföra Loake och C&J rakt av storleksmässigt, det skiljer en hel del mellan olika läster, men generellt är båda ganska stora i storlekarna och man har vanligtvis samma storlek.
  Och tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam

Hoppa till verktygsfältet