MENU

by • 2013/03/20 • Bilden, InspirationComments (12)1802

Bilden – Skogarderob

Den nyhet jag utlovade i förra inlägget visade sig inte vara en nyhet, så det blev inget med det. Ni får trösta er med en bild på den översta våningen i min garderob, som på grund av platsbrist i den nedre delen numera även den får tjänstgöra som skogarderob, efter lite egna modifieringar.

12 Responses to Bilden – Skogarderob

 1. Adam skriver:

  Kul 🙂
  Vad är det för skor längst upp till höger?

 2. j_ingevaldsson skriver:

  Det är ett par Jan Kielman bespoke. Finns en hel del bilder på de i det här inlägget: http://shoegazingpunktse.blogspot.se/2013/02/kopguide-jan-kielman.html

 3. Adam skriver:

  Snyggt anyway 🙂 Trodde till en början att det vara en full brogue-oxford, vilken står på min köplista. Vad har du att säga om C&J Finsbury?

  Mvh

 4. j_ingevaldsson skriver:

  Finsbury är riktigt fin, framför allt i chestnut. Tycker 341-lästen fungerar utmärkt för en elegant men ändå klassisk full-brogue. Sen är så klart Clifford i HG-kollektionen i Tan inte dum heller. Har själv nyligen beställt Vass full brogue-modell Budapest-oxford i 6319 cognac på F-lästen, som väl kan sägas gå i samma stuk som både ovannämnda.

 5. Andreas skriver:

  Även om jag älskar C&J är det svårt att gå tillbaka till dem när man testat Vass i samma prisklass!

  Grymt bra val angående Budapest på F-lästen!

  Du börjar komma upp i en ansenlig samling Vass nu va?

 6. lano skriver:

  Förvånansvärt dålig bild från en annars bra blog, bättring 😉

 7. lano skriver:

  Givetvis menade jag dålig bild som i dålig kvalitet/svårt att se, inte att dina skor skulle vara undermåliga på något sätt. Det kan jag ju inte veta, eftersom man inte ser på bilden 🙂 Just for the record!

 8. Anonymous skriver:

  Vad menar du med att det inte var en nyhet? Blir det inte av eller är det en ”gammal” nyhet?

 9. j_ingevaldsson skriver:

  Andreas: Jo verkligen, C&J är fina skor, men det är onekligen klasskillnad. Och nja, så stor är det inte, kommer ha tre par Vass med de jag beställde nu. Sen hade jag ett par kvartsbrogues, Old English i cognac på F-lästen, men de sålde jag då jag ville ha ett par ännu mer diskreta kvartsbrogues i en mer senapsgul färg, istället för den nästan morotsorangea som Vass congac är. Så ersatte de med Kielman-skorna som nämns ovan.

  Lano: Det är ju konstnärligt ju, inte meningen att man ska se skorna bra 🙂

  Anonym: Det visade sig att nyheten inte riktigt stämde, man kan säga att den var mer osäker och inte lika långt gången som jag trott. Men det dyker nog upp som ett ryktesinlägg framöver istället.

 10. Wooster skriver:

  Jag är lite sugen på att se hela samlingen. I dagsljus 😉

 11. j_ingevaldsson skriver:

  Jo då, nu när snart alla sommarhalvårsskor får komma ur sitt ide och ska putsas upp har jag tänkt fixa en gruppbild och liten genomgång av samlingen. Blir någon helg framöver när jag får tid till det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam

Hoppa till verktygsfältet