MENU

by • 2013/03/02 • Bilden, Inspiration, Jan Kielman, VassComments (4)999

Bilden – Vårkänslor

Även om det fortfarande är en hel del grus på gator och trottoarer på sina håll, så är det åtminstone i Göteborg så pass torrt och fint att man äntligen kan börja använda sina lädersulade skor igen. Ovan Jan Kielman bespoke.

——

PS: Nu är den mycket populära köpguiden till Vass Shoes ännu bättre, uppdaterad med bland annat aktuella priser, information om de olika lästvidder som finns, samt sist men inte minst med efterlängtade jämförelsebilder över nästan samtliga Vass läster. Det är Vass sales manager Rezsõ Kuti som varit vänlig nog att ställa upp Vass läster bredvid varandra och fotat ovanifrån, för att ni läsare lättare ska få en bild av skillnaderna i form mellan dem.

4 Responses to Bilden – Vårkänslor

 1. David Lindström skriver:

  Hart sagts tidigare men tåls att säga igen, tack för en fantastisk blogg. Även väldigt imponerande men antalet uppdateringar i veckan, helt klart en av anledningarna till att detta är en av de absolut bästa skobloggarna.

 2. j_ingevaldsson skriver:

  Tack så mycket för de vänliga orden!

 3. Anonymous skriver:

  Onekligen imponerande blogg. Kul att Vass ställer upp och fotar alla läster etc.

 4. j_ingevaldsson skriver:

  Tack så mycket! Ja, de var faktiskt Vass sales manager Rezso själv som undrade om han kunde hjälpa till med det, väldigt schysst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam

Hoppa till verktygsfältet