MENU

by • 2012/12/31 • Bilden, Inspiration, JM WestonComments (5)1095

Bilden – Nyår

Gott nytt år, från ett casual nyårsfirande i Göteborgs södra skärgård. På bilden: JM Weston Flore 402.

5 Responses to Bilden – Nyår

 1. Anonymous skriver:

  Gott nytt år själv, och tack för all inspiration under året.

 2. j_ingevaldsson skriver:

  Tack för vänliga orden!

 3. Anonymous skriver:

  Hej, hittade din blogg idag. Mycket bra skrivet! Ett ämne som jag skulle vilja få en fördjupning kring är skillnader mellan olika läster hos exempelvis C&J, Church’s, Trickers mfl. Kan säkert skrivas spaltkilometrar om man orkar och hittar info. Snygga skor, kul att du lyckades matcha stol och bord så bra 🙂 Lycka till med skrivandet 2013. CF

 4. j_ingevaldsson skriver:

  Tack! Det där med att skriva om märkens olika läster kan säkert vara intressant, men exempelvis i fallet med Crockett & Jones som i Sverige är överlägset populärast av de ovanstående, så finns en alldeles utmärkt lästguide på Hammargruppens svenska C&J-hemsida: http://www.crockettandjones.se/?page_id=25

 5. Anonymous skriver:

  Tack för länken, den var bra. Skulle vara intressant med ännu djupare info tex. skillnader i passform mellan ”smal” läst i G och ”bred” läst i E m.m. Inser att det är ett snårigt och besvärligt ämne. Går åt en hel del prövande innan man hittar rätt. Det begränsar ju möjligheterna till att göra ”klipp” på nätet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam

Hoppa till verktygsfältet