MENU

by • 2012/12/07 • Bilden, Inspiration, JM WestonComments (6)1610

Bilden – Rena linjer

Mina nya favoriter har den kanske vackraste profilen jag sett hos en sko. JM Weston Flore 402, gjord på en oerhört elegant läst som gör sig mycket bra i en wholecut där det bara handlar om linjer och form.

6 Responses to Bilden – Rena linjer

 1. David skriver:

  Kanske inte rätt ställe att fråga men hur applicerar du din cream polish på skorna? med en borste eller med en trasa?

 2. j_ingevaldsson skriver:

  Jag använder en borste till utrymmet mellan sulan och ovandelen då det kan vara svårt att komma åt annars, men sen använder jag en trasa till resten av skon, då jag tycker att det är lättare att arbeta in krämen bra med duken. Det är dock inget fel att använda en borste, det man ska tänka på då är bara att rengöra den ofta (med ex kemisk ren bensin, lacknafta eller dylikt) då funktionen blir mycket sämre när borsten är full med gammal intorkad skokräm. När man sen ska lägga på polish ovanpå krämen och tänkt sig att få till en ordentlig glans så rekommenderar jag en trasa till det dock.

 3. David skriver:

  Okey, rengör du dina vanliga stora sko borstar på samma sätt?

 4. j_ingevaldsson skriver:

  Nej, borsten jag använder för att putsa upp skorna utsätts ju inte för intorkad skokräm på alls samma sätt, så det brukar jag inte göra.

 5. David skriver:

  En sista fråga, glömde den tidigare. Hur rengör du dina putsdukar?

 6. j_ingevaldsson skriver:

  Inte alls. När jag så att säga använt upp all ren yta på trasan så slänger jag den och ersätter med en ny. De är så pass billiga, men visst det kanske går att slänga in de i tvättmaskinen och få de rena och dugliga för användning igen, aldrig provat dock.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam

Hoppa till verktygsfältet