MENU

by • 2012/10/01 • AllmäntComments (4)6239

Början.

Bild: http://www.permanentstyle.co.uk/

Välkommen! Det här kommer att bli en blogg om kvalitetsskor. Riktiga skor. Skriven på svenska. Den kommer innehålla allt från bildinspiration och skovårdstips till köpguider och intervjuer. Varför? Vi har ju redan Herrskobloggen och Manolo skriver ju om skor emellanåt. Absolut, men den förstnämnda uppdateras tyvärr alltför sällan och den sistnämnda skriver om skor alltför sällan. Samma problem råder på övriga platser på den .se-avgränsade del av internet där vi skointresserade män som vill läsa om fiddle waists och Albaladejos harvar runt. För lite, för sällan.

Bild: http://www.guialomejordelmundo.com

Vem är jag? När det gäller skor : Väl insatt amatör. Jobb: Journalist. Privat: Göteborgsbo, pappa, före detta proffscyklist.

Så, vi tar det igen: Välkommen!

4 Responses to Början.

 1. Johan skriver:

  J, kollade igenom bloggen och tycker detta är en grym idé. Har nyss flyttat till Sthlm och börjat jobba på advokatbyrå så jag kommer kika in ofta och ta del av allt. Förutom ”finare” skor hoppas jag att vi kan diskutera skor i allmänhet. Tex. Beställde nyss ett par klassiska LL Bean boats för att kunna ha vid dåligt väder. Väntar ivrigt på att de ska komma. Tycker du om det?

 2. j_ingevaldsson skriver:

  Tack så mycket! Ja epitetet på bloggen är ju kvalitetsskor, och även om det då kanske framförallt blir att det handlar om ”finare” skor så är så klart exempelvis LL Bean också kvalitetsskor. Sedan att jag personligen tycker att de är rätt groteska är en helt annan sak.. 🙂

 3. Wooster skriver:

  Hej,

  En mycket trevlig blogg du har här.
  Kul att den uppdateras ofta också. Jag är själv en sån som ständigt törstar efter att läsa om skor.

  Jag tycker dessutom att innehållet håller en hög standard.
  Jag fuskar lite själv i bloggvärlden men skriver lite mer om mina personliga erfarenheter när det gäller att bygga en klassisk skogarderob. Kul att kunna hänta inspiration och tips härifrån också.

  Slutligen kan du visa en bild på hela din skogarderob? Det skulle vara intressant att se.

  http://skoprojektet.blogspot.se/?m=1

  Med vänlig hälsning,
  Erik

 4. j_ingevaldsson skriver:

  Tack så mycket för berömmet! Alltid trevligt att vi blir fler som bloggar om kvalitetsskor. Jo någon gång inom en inte allt för avlägsen framtid ska jag ordna ett inlägg om min egen skosamling. Just nu står flera av sommarhalvårsparen undanstoppade med ett lager oputsad skokräm på sig, och ska man ta bild vill man hinna göra de någorlunda representativa först också, så handlar om att ha tid att putsa upp alla en aning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected by WP Anti Spam

Hoppa till verktygsfältet